Om Ingela Haglod som driver Fothälsovården

Min story

Med rosett i håret, ny och fin hemmasydd klänning, poserande på familjens nyinköpta bil visste denna 7-åring att hon ville bli fotvårdsspecialist. Att i denna ålder inte få hoppa rep, hage eller twist och att måsta snöra på rejäla och stadiga pojkskor på fötterna var ingen liten flickas egen vilja.

Ingela o bilen FothalsovardenSom liten tjej hade jag mycket svaga fötter och fick dagligen jobba med fotgymnastik för att stärka mina bräckliga vrister. Att inte få leka med dom andra barnen var bedrövligt, och att jag inte alltid lyssnade på mina föräldrar resulterade i konstant lindade fötter och vrister. Det var under dessa år som jag visste att ”när jag blir stor” skulle jag bli fotvårdsspecialist, så att ingen annan unge skulle behöva ha det som jag hade.

Så kom tonåren och hela livet rusade på och jag glömde bort mina ord, tills jag satt och bläddrade i albumet med mina barnbilder. Att som vuxen se dom där bruna pojkskorna på mina fötter var väckarklockan som jag väntat på! Resten är historia, nu är utbildningen sedan länge klar och jag hjälper andra att få välmående fötter var dag.

Härligt att vara på rätt väg här i livet!